Informatie

Welk meisje droomt er niet van om een Topmodel te zijn en in de voetsporen te treden van Doutze of Kim?

Topmodelparty.nl zorgt ervoor dat deze Topmodellen in de dop een middag lang in de huid van een Topmodel kunnen kruipen en ervaren wat het is om een Topmodel te zijn.

Tijdens een fotoshoot van ongeveer 2 uur worden jullie eerst ontvangen met limonade en wat lekkers en bespreken we kort wat we deze middag allemaal gaan doen. Vervolgens kunnen de topmodellen keuze maken uit de vele accessoires die beschikbaar zijn.

Vervolgens worden alle modellen, onder begeleiding van hippe muziek op de achtergrond, verschillende malen op de foto gezet. Zoals het bij goed topmodel hoort mogen ze zelf verschillende outfits meenemen, zodat ze verschillende soorten foto’s kunnen laten maken. Uiteraard maken we ook een groepsfoto om een blijvende herinnering aan deze middag over te houden.

Om het helemaal compleet te maken kan een Topmodelparty uitgebreid worden met:

  • Uitnodigingen in de vorm van een Glamourtijdschrift
  • High Tea met onbeperkt drinken en hapjes
  • Professionele visagiste die de modellen van te voren op en top opmaakt.

Omdat we voor elk model rustig de tijd te nemen hebben zelfs de kinderen die normaal gesproken niet graag op de foto gaan een leuke middag. Uiteraard is een Topmodelparty ook geschikt voor stoere jongens.

Na ongeveer 2 weken ontvangt de jarige een pakketje thuis met foto’s. Elk Topmodel ontvangt 2 foto’s, 1 van haarzelf en 1 groepsfoto. Hierdoor heeft de jarige nogmaals een uitdeelmoment. Verder ontvangt iedereen ook een kaart met een inlogcode om de overige foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.

Misschien staat tijdens jullie Topmodelparty het nieuwe Topmodel van Nederland op…..